my-worst-neighbor-featured
hamarosan
2023.
113 perc
Leírás

Az énekesi karrierről álmodozó Lee Seung Jin (Lee Ji Hoon) egész életét hangja tökéletesítésének szentelte. Amikor egy meghallgatásra készül, amely szó szerint valóra válthatná az álmait, új lakhelyre van szüksége. Egy kis stúdiólakást választva, Seung Jin gyorsan beköltözik, mit sem sejtve arról, hogy új szomszédja, Hong Ra Ni (Han Seung Yeon) hamarosan fenekestül felforgatja az életét.

Mivel a lakás és a szomszédos lakás között alig van hangszigetelés, Ra Ni rájött, hogy a legjobb módja annak, hogy otthon békéje és nyugalma legyen, az, ha gondoskodik arról, hogy senki ne éljen mellette. Ennek érdekében élete küldetésévé tette, hogy minél zajosabb legyen. Miután már több új szomszédot is elűzött, Ra Ni biztos benne, hogy Seung Jint is könnyedén elkergeti. Az új szomszéd első estéjén Ra Ni hangos ordítással kezd bele a szokásos mókáiba, ami Seung Jint megrázza. Bár először megijed, Seung Jin hamar rájön, hogy a szomszédja próbálja elüldözni őt a zajjal. Természetesen Seung Jin nem hajlandó megadni Ra Ninak a győzelem örömét — legalábbis harc nélkül nem.

Ahogy belekeverednek az akaratok csatájába, Seung Jin és Ra Ni elszántan próbálják felülmúlni egymást, nem is sejtve, hogy miközben küzdenek, apró információkat osztanak meg egymásról. Csak amikor kezdenek érzéseket táplálni egymás iránt, jönnek rá, hogy végül egymásba szerettek. Most el kell dönteniük, vajon lehet-e ez valódi szerelem, ha egyikük sem ismeri a másik nevét vagy azt, hogy hogyan néz ki?

Előzetes
Lejátszás
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
0 0 votes
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments