Ismert hiba: Firefox és Firefox (Gecko) alapú böngészőkből a lejátszó nem működik.
Kérünk titeket, hogy amíg a hiba elhárításán dolgozunk, használjatok másik böngészőt például: Google Chrome, Opera vagy Edge.
Megértéseteket köszönjük!
art-of-seduction-featured
befejezett
2005.
100 perc
Leírás

Ha a sikerről van szó, Han Ji Won (Son Ye Jin) gyakorlatilag egy könyvet is tudna írni. Az egyik legsikeresebb befektetési bankár, Ji Won tehetsége páratlan. De nem a fényes karrierje az egyetlen, ami páratlan sikereket hozott. 

Ji Won ugyanolyan gyönyörű, mint amilyen sikeres, az évek során nem kevés férfi figyelmét keltette fel. Idővel azonban rájött, hogy minden férfinak van egy végzetes hibája: túl könnyen a kisujja köré csavarodnak. Ji Won sokak szerint komoly játékos, aki pillanatok alatt képes rávenni a férfiakat, hogy beleszeressenek. Mivel még soha nem találkozott olyan férfival, aki képes lett volna ellenállni a bájainak, Ji Won teljesen összeomlik, amikor egy kisebb autóbaleset miatt Seo Min Jun (Song Il Gook) szó szerint beszáguld az életébe. 

A sikeres építész, aki mindenben akkora játékos, mint ő maga, azonnal megdöbben Ji Won vonzerejétől, de ezt nem akarja a lány tudtára adni; ahogy Ji Won sem akarja, hogy tudja, az érzés kölcsönös. Min Jun és Ji Won azonnal vonzódnak egymáshoz, és hamarosan az ész, a büszkeség és a vonzalom csatájába keverednek. A kérdés csak az, hogy a két tapasztalt játékos közül melyikük hódol be előbb ellenfelük végtelen bájainak? 

Előzetes
Lejátszás
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
0 0 votes
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments