Hogyan regisztrálhatok?

  • Az oldalra történő regisztráció egyszerű, és az alábbi képen látható, a weboldal jobb felső sarkában található ‘Regisztráció’ gomb használatával kezdődik:
  • A ‘Regisztráció’ gombra történő kattintás után az alábbi látvány fogadja a leendő felhasználót:

Felhasználónév – Az általad választott név, mely a belépésnél, a kapcsolatfelvételnél és a hozzászólásoknál segít azonosítani téged adminisztrátorunknak. Bármilyen -számodra jól megjegyezhető- nevet választhatsz, ha tartalma nem sérti a Felhasználási Feltételeinket.

Email cím – Saját, regisztráláshoz használni kívánt email címed. Kérjük, fokozottan figyelj, hogy jól írd be regisztráláskor, ügyelve az elütésekre, valamint a speciális karakterekre és számokra, illetve hogy .hu, .com, .net (stb.) végződése van-e! A rosszul beírt email cím miatt meghiúsuló regisztrációért nem tudunk felelősséget vállalni.

Jelszó – Bármilyen jelszót megadhatsz, amit elég biztonságosnak és megjegyezhetőnek tartasz. Kérjük azonban, hogy jól jegyezd meg és/vagy írd fel magadnak a megadott jelszavadat, hiszen ezt rajtad kívül senki, még mi sem fogjuk tudni. Ha mégis elfelejtenéd, lesz lehetőséged újat kérni, de csak ha már sikeresen regisztráltál nálunk.

Jelszó megerősítése – Ugyanaz a jelszó, amit az előző mezőben megadtál. Rendszerünk így segít neked abban, hogy a jelszavadat biztosan ne írd el. Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy jól írtad, vagy bármilyen más okból szükségessé válik, a mezőkben található szem ikonok segítségével láthatóvá teheted, vagy elrejtheted a beírt jelszavadat.

Nem vagyok robot – Kérjük, hogy a ‘Nem vagyok robot’ mondat előtti fehér négyzetre kattintva pipáld ki azt! Érdemes ezt akkor megtenned, ha közvetlenül utána a befejező lépést is meg tudod tenni, mert a kattintásod nyomán megjelenő pipa pár perc múlva eltűnik, és újabb kipipálás válik szükségessé. A regisztrációban ez fennakadást, problémát, újrakezdést nem eredményez.

Regisztráció – Ha minden fent említett adatot és mezőt kitöltöttél, a nagy ‘Regisztráció’ gombra kattintva véglegesítheted a regisztrációdat. A sikeresen lezárult regisztrálási folyamatról értesítő emailt küldünk a megadott email címedre. Ha mindez sikerült, üdv a közösségünkben! 🙂

Ha a regisztráció során bármilyen problémád merül fel, vagy további kérdésed lenne, ITT veheted fel velünk a kapcsolatot.