buff-in-love-featured
befejezett
2022.
6x30 perc
Leírás

Milyen érzés az exeddel együtt dolgozni? Yang Yi Fan (Shao Yu Qi) hamarosan megtudja! Épp most végzett az egyetemen, nem sokkal azután, hogy szakított egyetemi szerelmével, Huang Yu Chennel (Wang Jun Hao) – és újrakezdésben reménykedik, amikor gyakornoki állást kap egy reklámcégnél. De nagy sokk éri Yi Fant, amikor munkába áll. Yu Chen is jelentkezett ugyanahhoz a céghez, és úgy tűnik, versenyre kel vele a teljes munkaidős állás megszerzésében.

Azonban nem minden az, aminek látszik: Yu Chen titkos tervet eszel ki, hogy visszaszerezze a lány szívét. Ahogy elkezdenek ugyanannál a cégnél dolgozni, Yu Chen kezdi megérteni a valódi okot, amiért Yi Fan szakított vele még az egyetemen. És miközben megpróbálja visszahódítani a lányt, elkezdi átértékelni saját karrierterveit… és Yi Fan iránti érzéseit. Vajon a szerelem lángjai újra fellobbanhatnak, miközben a karrierjük kialakul – és az egyetemi szerelem munkahelyi románccá alakulhat?

Előzetes
Epizódok
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
5 2 votes
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
5 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Bavali
Néző
16 napja

Aranyos kis sorozat volt, köszönöm szépen!

frkszltn
Fordító
15 napja
Válasz  Bavali

Örülök, hogy tetszett. 🙂

Ronilyn
Néző
21 napja

Szia! Hogy tudom letölteni a sorozatot? A Felirat letöltés oké, de a filmet nem tudom letölteni. Megnézni igen. Ha rányomok a “Videára”, akkor csak reklámokat ad be.

frkszltn
Fordító
21 napja
Válasz  Ronilyn

Szia! Letöltési lehetőséget nem biztosítunk a videókhoz.
Megértésed köszönjük!

Spoiler
A reklámok pedig nem hozzánk tartoznak, azok a videa sajátosságai. 🙂

Utoljára szerkesztette: frkszltn, 21 napja
Ronilyn
Néző
21 napja
Válasz  frkszltn

Köszönöm!