kill-heel-featured
fordítás alatt
2022.
14x60 perc
Leírás

A Teleshopping világa kívülállók számára talán ártalmatlannak tűnik, de a legtöbb néző és vásárló nem tudja, hogy az UNI Teleshopping, Dél-Korea legsikeresebb televíziós vásárlási hálózata berkein belül ádáz verseny uralkodik. Különösen három nő tűzte ki céljául, hogy az iparág csúcsára jut – és nem hagyják, hogy bármi (és bárki) az útjukba álljon.
Az első Gi Mo Ran (Lee Hye Young), a hálózat nagyhatalmú alelnöke. Gi Mo Ran, akit tisztelnek, félnek és csodálnak, alulról küzdötte fel magát: a legfiatalabb alkalmazottként kezdte az életét, és szép lassan feltornázta magát az igazgatótanácsig. Most már csak centikre van attól, hogy elérje az abszolút hatalmat, de vannak más trónkövetelők is erre a hőn áhított trónra.
Ezek közé tartozik Bae Ok Sun (Kim Sung Ryung), a csatorna egyik sztárműsorvezetője. Az ő teljesítménye kiemelkedő, és hírnevet szerzett magának azzal, hogy figyelemre méltó gyorsasággal adja el az általa reklámozott termékeket. Ám olyan titkokat őriz, amelyek ha kiderülnek, gondot okozhatnak a saját sikerre való törekvésében.
A csapatot Woo Hyun (Kim Ha Neul) egészíti ki, egy közepes teljesítményt nyújtó műsorvezetőtárs. Pezsgő személyisége a képernyőn nagy sikert arat, de más problémák gyötrik. Amikor váratlan változáson megy keresztül, ő is szemezni kezd a csúccsal. Ki lesz sikeres a versenyben az első helyért?

Előzetes
Epizódok
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
4 1 vote
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
1 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
nagyervinne
Néző
13 napja

sziasztok
hogyan lehet az oldalról letölteni?
köszönöm