marriage-with-me-seriously-featured

Marriage with me? Seriously?

befejezett
2023.
8x25 perc
Leírás

Shinohara Kanon (Okamoto Rei) 33 éves. Keményen dolgozik, mint lakberendező, de élete válaszúthoz érkezett. Rájött, hogy most lép be a harmincas évei közepébe, és szabadidejét iszogatással és általában lazsálással tölti otthon. Voltak romantikus élményei a múltban, de a házasság közelében sincs. Anyagi helyzete is hagy kívánnivalót maga után… Az élet, úgy tűnik, elhalad mellette. Egy nap azonban egy barátja által szervezett rendezvényen összefut egy fiatalabb, jóképű, jól öltözött férfival.

Megtudja, hogy a férfi neve Shirosaki Makoto (Nagatsuma Reo), 28 éves, és egy cég elnök-vezérigazgatója. Később a férfi meglepetést okoz neki, megkéri a kezét – bizonyos feltételek mellett. A lány bizonytalan, hogy ez egy életre szóló lehetőség, hogy megváltoztassa az életét, vagy egy olyan helyzet, amit jobb, ha inkább annyiban hagy, és habozik. De Shirosaki Makoto ragaszkodik hozzá – és ahogy közeledik a 34. születésnapja, vajon tényleg benne van-e a házasság a pakliban?

Előzetes
Epizódok
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
4 4 votes
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
2 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Esma
Néző
21 napja

Köszönöm a munkátokat. Sajnos nekem annyira nem jött be,lehetett volna többet is kínozni a storybol ..

frkszltn
Fordító
21 napja
Válasz  Esma

Szia! Valóban kevés rész volt, és rövidek is. Bárcsak lenne második évad! 🙂 Nekem nagyon tetszett – de persze nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. 🙂

Köszönjük, hogy megnézted!