befejezett
2023.
16x65 perc
Leírás

Mindenki számára Seo Jae Won (Jang Nara) úgy tűnik, hogy tökéletes élettel áldotta meg az élet, mind magánéletben, mind szakmailag. Szakmailag Jae Won nem csak egy több millió dolláros bútorgyártó cég vezérigazgatója, de a közösségi médiában is rendkívül népszerű influencer. A magánéletében is sikeres Jae Won boldog házasságban él a melegszívű Heo Soon Younggal (Son Ho Jun), aki szabadúszó tervező, ipari formatervező professzor, és egyetlen gyermekük büszke apja.

A sikeres és szeretteivel körülvett Jae Won nem is lehetne boldogabb. De a dolgok Jae Won életében kellemetlen fordulatot vesznek, miután újra kapcsolatba kerül egy régi egyetemi osztálytársával, Kwon Yun Jinnel (So Yi Hyun). Yun Jin és Jae Won egykoron közel álltak egymáshoz, mivel ugyanazon a művészeti tanszéken végeztek, de az idő és a körülmények nagyon különböző utakra vezették őket. Az elvált Yun Jin élete meglehetősen nehéz fordulatot vett, és féltékenysége Jae Wonra és annak tökéletes életére gyorsan növekszik.

Nem sokkal azután, hogy újra találkozik Yun Jinnel, Jae Won tökéletes élete kezd összeomlani, amikor megtudja, hogy a hozzá legközelebb álló emberek szörnyű igazságokat rejtegetnek. Elárulják azok, akiket egykor oly kedvesnek tartott. Vajon Jae Won megtalálja a módját, hogy helyreállítsa a rendet a most már kaotikus világban?

Előzetes
Epizódok
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
4.7 3 votes
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
2 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
R.T.Mea
Néző
5 napja

Nagyon köszönöm afordítást! Imádtam nézni ezt a sorozatot. Nagyon izgalmas, szövevényes, remek kis sorozat. 😍

frkszltn
Fordító
5 napja
Válasz  R.T.Mea

Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszett. 🙂