one-sided-love-gourmet-diary-featured
befejezett
2020-2022.
18x25 perc
Leírás

Tokoro Madoka (Motokariya Yuika), vagy ahogy a barátai hívják, Koro, a Juice, egy fiatal nőknek szóló havi manga szerkesztőségének tagjaként elég sikeresnek tartja magát a karrierjében. De amilyen tapasztalt a szakmai életben, ugyanolyan tapasztalatlan, ha a szerelemről van szó.

Annak ellenére, hogy már elmúlt harmincéves, Korónak még sosem volt alkalma megtapasztalni a szerelmet; bár ez nem jelenti azt, hogy fogalma sincs, mi is az valójában. Miután beleszeretett Hiraoka Naoyába (Hiraoka Yuta), a cégének négy legnépszerűbb férfijának egyikébe, miközben nézte, ahogyan a férfi étkezik, Koro nagyon szeretné, ha a plátói munkatársból romantikus partnerré válhatna. Mivel azonban Korónak nincs igazi randizási tapasztalata, fogalma sincs, hol kezdje el. Egyik kollégájától segítséget kérve Koro azt a tanácsot kapja, hogy tudjon meg többet Naoyáról azzal, hogy kideríti, milyen ételeket eszik a legszívesebben.

Ezt a tanácsot megszívlelve Koro elkezdi nyomon követni, hogy Naoya milyen ételeket szeret enni, hogy aztán ő maga is kipróbálhassa őket. Bár attól, hogy ugyanazt az ételt eszi, mint Naoya, Koro személyesen nem kerül közelebb hozzá, álmait mégis megihleti. Sajnos a teli has és a fantáziákkal teli elme nem fogja közelebb vinni őt álmai férfijához, ugye?

Előzetes
Epizódok
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
0 0 votes
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments