stand-by-me-featured
fordítás alatt
2023.
30x45 perc
Leírás

A 90-es években felnőtt Luo Qi Qi (Zhao Jin Mai) iskolai élete meglehetősen különleges volt. Miután túlélte a magányos általános iskolai éveket, a középiskola alatt egy meglehetősen kaotikus korszakba lépett. Végzős gimnazistaként most a fiatal felnőtté válással járó elkerülhetetlen kihívásokkal kell szembenéznie.

Soha nem volt jó tanuló. Az egyetemi felvételi vizsgák letételének és egy jó egyetemre való bejutásnak a nyomása időnként elviselhetetlen. Qi Qi szerencséjére makacs természete miatt nem hajlandó elfogadni a vereséget, legalábbis az esetek többségében. Sajnos ugyanez nem mondható el róla, ha a szerelemről van szó. Mivel évek óta se veled, se nélküled kapcsolatban van Xu Xiao Bóval (Bai Yu Fan), Qi Qi az utóbbi időben kezdte észrevenni, hogy sokkal nehezebbé vált a kapcsolatuk. Néha úgy tűnik, Xu Xiao Bo érzései Qi Qi iránt a barátságon túlmutatnak, máskor viszont úgy tűnik, mintha nem lennének többek, mint régi ismerősök.

Qi Qi, aki küzd, hogy értelmet adjon az életének, elindul a növekedés, a szerelem és a barátság útján. Vajon a leckék, amelyeket fiatalon megtanul, elvezetik-e őt egy szebb jövő felé?

Előzetes
Epizódok
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
0 0 votes
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments