the-bionic-life-featured
befejezett
2023.
12x35 perc
Leírás

2035-ben a mesterséges intelligencia fejlődése olyannyira előrehaladt, hogy a világ ma már jelentős mennyiségű humanoid robottal büszkélkedik. Az emberektől teljesen megkülönbözhetetlen androidok komoly aggodalmat keltenek a közvéleményben. A lakosság többsége civilizáltabb módon ad hangot az aggodalmainak, viszont vannak olyanok, akik drasztikusabb módszerekhez folyamodnak. Amikor androidgyilkosságok címlapra kerülnek, a Mingmou nevű szervezetet kérik fel a nyomozásra.
A gyilkosságsorozat felderítésére megbízott csapat tagjai Cheng Nuo (Song Wei Long) ás An Qiu (Vicky Chen). Amíg Cheng Nuo hűvös és higgadt, addig An Qiu kivételes empátiáról tesz tanúbizonyságot, így kiváló csapatot alkotnak. Cheng Nuo és An Qiu elhatározzák, hogy megfejtik az androidgyilkosságokat övező rejtélyeket, és lassan rájönnek arra, az ember és az android közötti határvonal komolyan elmosódott.
Egymást követő válsághelyzetbe keveredve ez a dinamikus duó vajon képes arra, hogy átírják az emberek és az androidok sorsát?

Előzetes
Epizódok
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
5 1 vote
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments