befejezett
2024.
12x65 perc
Leírás

Na Ah Jeong (Jeon Jong Seo) elsőként ismerte el, hogy a színésznői karrierje nem éppen szárnyal. Különböző statiszta szerepeket tudhat magáénak, de küzd azért, hogy megkapja a figyelmet és a vonzerőt, a tehetségét reflektorfénybe kell helyeznie. Azonban nagyon jól jön neki a számos elvállalt házas nő szerepe, amikor az életre szóló barátja, Lee Do Han (Kim Do Wan) egy váratlan kéréssel fordul hozzá.

Az LJ Csoport chaebol család legidősebb fiaként, Do Han fogja megörkölni a vállalatot és a pozíciójával járó összes felelősséget. E kötelezettségek közé tartozik a házasság és a következő generáció létrehozásának szükségessége. Erre a tényre a családja mindig szereti emlékeztetni. A családja által üldözött Do Han, aki személyes okokból nem tud eleget tenni a kérésüknek, barátjához, Ah Jeonghoz fordul segítségért. Annak érdekében, hogy a nagyon mélyen őrzött titok ne derüljön lásson napvilágot és megbékítse a családját, Do Han megkéri Ah Jeongot, hogy vállalja el élete szerepét, és adja ki magát a feleségének.

Ah Jeong habozás nélkül beleegyezik, hogy segítsen a barátján, de Do Han öccse, Lee Ji Han (Moon Sang Min) nem hajlandó őt elfogadni a bátyja feleségeként. Ji Han elszántan törekszik a saját céljai elérésére, ezért minden lépésben szembeszáll Ah Jeonggal, és még az örökösnőt, Yoon Chae Wont (Bae Yoon Kyoung) is bevonja a képbe. Mivel Ji Han elhatározta, hogy kezdettől fogva szabotálja a “házasságukat”, vajon mennyi időbe telik, amíg kiderül az igazság Do Han és Ah Jeong kapcsolatáról?

Előzetes
Epizódok
Megtekinthető:
További tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkezni.
4.8 4 votes
Mit gondolsz?
Feliratkozás
Értesítést kérek,
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments